COMUNICADO
GENERAL
Como consecuencia de la situación generada tras las últimas restricciones
decretadas en el sector de la hostelería, y mientras éstas estén en vigor, se van a introducir las siguientes
modificaciones:
-
Las personas que estén en horario de jornada partida,
podrán solicitar trabajar a jornada continua, y se les autorizará, en el caso
de ser organizativamente asumible, a trabajar de 7:00 a 15:00, 0 de 8:00 a 16:00, a criterio de su responsable.
-
Las jefaturas de sección/área/departamento, salvo
excepciones justificadas, mantendrán el horario de jornada partida.
-
Para las personas trabajadoras que mantengan el
horario de jornada partida y vayan a comer en las instalaciones de la empresa,
se habilitarán espacios para comer,
al tiempo que se instalarán contenedores específicos
para depositar los residuos generados. Se establecerán limpiezas
extraordinarias de dichos espacios.
La Dirección Amurrio, a 6 de noviembre de 2020
Ostalaritzaren
sektorean ezarritako azken murrizketak kontuan hartuta, ondorengo aldaketak
barneratuko ditugu, murrizketa horiek
indarrean dauden bitartean:
-
Lanaldi zatituan jarduten duten pertsonek lanaldi
jarraituan lan egiteko eskatu ahal izango dute. Hala, antolakuntzaren
ikuspegitik onargarria den heinean, 7:00etatik 15:00etara eta 8:00etatik
16:00etara lan egiteko baimena emango zaie, arduradunaren irizpidearen arabera.
-
Sekzio/atal/saileko bulego nagusietan, behar bezala
justifikatutako kasuetan izan ezik, lanaldi zatituko ordutegia mantenduko da.
-
Bazkaltzeko hainbat gune ezarriko dira enpresaren
instalazioetan, otorduen hondakinak botatzeko
edukiontzi espezifikoekin, lanaldi
zatituko ordutegiarekin lan egiten jarraituko duten langileek lantokian
bazkaltzeko aukera izan dezaten. Era berean, ezohiko garbiketak egingo dira
eremu horietan.
Zuzendaritza Amurrion, 2020ko azaroaren 6an
Comentarios
Publicar un comentario